Menu

All rights reserved 2023 © Mirador Apeldoorn

Ontdek de Mirador in Apeldoorn

Een bijzonder gebouw; de perfecte schakel tussen de levendigheid en de dynamiek van de binnenstad en een oase van rust in de natuurrijke omgeving van Apeldoorn. Hier kunt u wonen op een manier zoals u altijd heeft gewild.

Mirador wordt met 75 meter het hoogste gebouw dat Apeldoorn rijk is. Het nieuwe uitzicht dat hiermee wordt gecreëerd stijgt letterlijk boven Apeldoorn uit.

Maar niet alleen met zijn hoogte gooit Mirador hoge ogen. Met zijn duurzame materialen, kwalitatieve afwerking en durabel metselwerk is het een mooie verwijzing naar de baksteenarchitectuur van het gebouw dat voorheen op deze plek aan de Hoofdstraat gelegen was.

De uitstraling, indeling en afwerking zijn dermate luxe dat Mirador een fantastische aanwinst voor het historische centrum van Apeldoorn zal zijn en beeld- bepalend voor de nieuwe groene binnenstad.

De appartementen die beschikbaar worden voor de verkoop variëren tussen 70 m² en 300 m² en worden in 2025 opgeleverd. Het uitzicht is in ieder appartement niet alleen uniek, maar ook adembenemend.

Bekijk de appartementen

Vernieuwde Amalia Boulevard

Vernieuwde Amelia Boulevard

Het uitzicht op 25m

Het uitzicht op 75m

M

Bekijk het uitzicht in 360 graden

Parkeeroplossing (Deelmobiliteit
en inpandige parkeergelegenheid)

Aan de achterzijde van het gebouw zal een overdekte parkeergarage worden gerealiseerd over twee lagen met een lift naar de woonlagen en daktuin. Deze parkeergelegenheid is enkel toegankelijk voor bewoners van Mirador.

Alle eigenaren van de koopappartementen hebben een eigen parkeerplaats met mogelijkheid om een elektrische laadpaal te laten installeren.

Daarnaast zullen voor het gehele project meerdere deelauto’s beschikbaar zijn voor de inwoners van Mirador. Alle bewoners krijgen een 2-jarig abonnement voor een vooraf bepaald aantal uren gebruik van deze elektrische auto’s. Dit zit bij de aankoop van het appartement inbegrepen. Na de periode van 2 jaar staat u vrij om het al dan niet abonnement te verlengen.

Ontdek ook