Menu

All rights reserved 2024 © Mirador Apeldoorn

Omgeving & bereikbaarheid

Benieuwd naar wat Apeldoorn en zijn
omgeving u te bieden heeft?

400 meter van Apeldoorn Centraal Station

Goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer

Een uur verwijderd van de binnenstad van Amsterdam

Inpandige parkeergelegenheid voor fiets en auto, voldoende parkeergarages in de nabije omgeving en op loopafstand

Hanzesteden Deventer en Zutphen liggen op fietsafstand

Vernieuwde invulling
Amaliaboulevard

Het straatbeeld voor Mirador krijgt ook een nieuw gezicht: door de groene laan die wordt gecreëerd ter hoogte van de Kanaalstraat en de Hofstraat (de nieuwe Amaliaboulevard), maar ook de te ontwikkelen Hoofdstraat tussen het Station en Paleis het Loo, maakt het aangezicht van Mirador nog spectaculairder en groener.

Op de nieuwe Amaliaboulevard zullen auto’s en bussen verdwijnen uit het straatbeeld en zijn alleen fietsers en voetgangers nog welkom. Voor de directe plannen en ontwikkelingen willen wij u graag verwijzen naar de website van de gemeente Apeldoorn: www.apeldoorn.nl.

Het bruisende
centrum

De begane grond van Mirador zal worden ingevuld door dag-horecagelegenheden en een kleine buurtsupermarkt. 

Door de gunstige ligging ten opzichte van de zon kunt u straks voor de deur op het terras genieten van een heerlijke kop koffie onder een parasolletje. U hoeft het dus niet ver te zoeken.
Verder kunt u om de hoek alle kanten op wat betreft supermarkten, lokale winkels en grote ketens, maar ook het vernieuwde Marktplein zal een bruisende plek zijn waar u terecht kunt voor verse producten. Een borrel op het terras, een hapje buiten de deur of een koffie met een krantje in uw favoriete bakkertje liggen letterlijk voor de deur en om de hoek. De Apeldoornse horeca heeft u heel veel te bieden.

Supermarkten op
loopafstand

Voor alle dagelijkse boodschappen hoeft u de fiets niet eens op te stappen; deze kunt u gewoon te voet doen. Erg handig wanneer u iets vergeten bent of toch nog snel wat lekkers voor bij de koffie wil hebben voor onverwacht bezoek.

Je raakt nooit uitgekeken

Titel

Titel

Titel

Titel

Titel

Titel

Titel

Titel

Titel

Titel

Titel

Titel

Titel

Titel

Joffrey

Info

M