Menu

All rights reserved 2024 © Mirador Apeldoorn

Veelgestelde vragen

Interesse in Mirador Apeldoorn, en je hebt extra vragen?

Hoeveel appartementen en typen appartementen worden er gerealiseerd?

Mirador telt straks 139 appartementen, waarvan 78 in de verkoop gaan en 61 zullen worden verhuurd. 

Hoe blijf ik op de hoogte van de voortgang van Mirador?

U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief op de website. U ontvangt dan telkens nieuwe updates over de bouw en de voortgang van Mirador.

Zijn er al brochures beschikbaar?

De brochure is te downloaden via deze link

Waar kan ik me inschrijven zodat ik op de hoogte blijf van het project?

Je kunt je op deze website inschrijven als belangstellende. Per digitale nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van alle relevante ontwikkelingen en je ontvangt bericht zodra de verkoop van het project gestart.

Heb ik na het tekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst ook nog een bedenktijd?

Ja, vanaf het moment dat je de door beide partijen ondertekende koop- en aannemingsovereenkomst hebt ontvangen, heb je een bedenktijd van één kalenderweek.

Wat betekent vrij op naam (v.o.n.)?

Vrij op naam betekent dat de wettelijk te maken kosten zijn inbegrepen bij de koopsom. Het betreft de BTW of overdrachtsbelasting, de kadastrale kosten en de notariskosten voor de overdracht. De kosten voor het afsluiten van de hypotheek (het advies, de notariskosten voor de hypotheekakte en de inschrijving daarvan in het kadaster) zijn niet inbegrepen.

Kan ik een bezichtiging inplannen?

Wanneer de mogelijkheid het toelaat, zullen er bezichtigingen voor de appartementen worden ingepland. Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer dit het geval is? Geef u dan hier op voor de nieuwsbrief van Mirador.

Is Mirador gemakkelijk met het OV te bereiken?

Mirador is erg gemakkelijk te bereiken met het OV; zo is het centraal station van Apeldoorn op nog geen 400 meter verwijderd van Mirador. Ook stoppen er meerdere bussen op de hoek van de straat bij Mirador. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat er een slechte verbinding zal zijn.

Wat is er bijzonder aan de woningen die gerealiseerd gaan worden?

Mirador is een prachtige aanwinst voor Apeldoorn. Met zijn hoogte van 75 meter is Mirador de hoogste woontoren van Apeldoorn. De appartementen die zullen worden opgeleverd in Mirador zijn volledig gasloos, hebben een kwalitatieve en duurzame afwerking en zijn van alle gemakken en luxe voorzien. Het uitzicht vanuit elk appartement is werkelijk uniek. Bovendien is het een unieke plek, midden in de stad, die bewoonbaar wordt met zo veel luxe.

Mirador ligt in het centrum. Kan ik mijn auto voor de deur en/of dichtbij parkeren?

Bij alle koopappartementen in Mirador wordt u ook een parkeerplaats in de onderliggende parkeergarage aangeboden. Deze zal enkel toegankelijk zijn voor bewoners van Mirador. Voor de deur geldt betaald parkeren in het centrum van Apeldoorn, maar op loopafstand zijn meerdere openbare parkeergarages gelegen.

Wanneer wordt gestart met de bouw?

De bouw start in het voorjaar van 2023 en de woningen zullen in 2025 opgeleverd worden.